X

El Festival de Teresetes omple escenaris i places de les Illes

En aquesta 26a edició, s'hi han programat més d'una cinquantena d'espectacles d'una vintena de companyies que, des d'avui i fins diumenge, es concentraran a teatres i espais escènics

09/05/2024

El Festival de Teresetes omple escenaris i places de les Illes

Quasi una vintena de companyies participen aquests dies a la 26a edició del Festival de Teresetes. Va començar el passat dilluns, però és des d’avui i fins al pròxim diumenge quan es concentren bona part de les representacions programades.

Alguns d’aquests espectacles ja han passat per biblioteques municipals i centres educatius i socials. Avui, però, molts surten als carrers o entren als escenaris de teatres i altres espais escènics. És el cas de l’espectacle ‘Tria Fata’, de la companyia francesa Pendue, que avui du fins a la Sala Petita del Teatre Principal de Palma la història d’un titellaire i el seu cabaret. Una història sobre la vida i la mort, que podreu veure també diumenge horabaixa al Teatre des Born, a Ciutadella.

‘El taller imaginari: la reina dels embulls’, de Viatge al món de n’Aina. ‘El senyor dels contes’, de la companyia Myotragus. I el ‘Cabaret Armando Risotto’, de la catalana Txo Titelles. Són algunes de les moltes propostes que omplen l’agenda de Festival de Teresetes per aquest dijous. Per divendres, dissabte i diumenge arriben moltíssims d’espectacles per a tots els públics com ara ‘Pipa, el titella meravella’; Jordi Beltran i el seu espectacle ‘Power point’, amb lligams estètics i argumentals amb la música i la guitarra; i l’estrena a Espanya de ‘Clic’, una distopia retrofuturista plena de poesia i reflexió, obra de la companyia menorquina Tikutrek.

La màgia dels titelles per a grans i petits és aquí per fer-nos esclatar de riure, però també per plorar i pensar. Per aprendre a mirar amb el respecte amb el qual ells, els titelles, miren el públic.

09/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris