societat

3 de les 4 estacions de la ITV de Mallorca obriran els dissabtes al matí per reduir el col·lapse

El Consell de Mallorca té previst obrir una estació d'ITV a Son Bugadelles d'aquí a dos anys

Estació ITV de Manacor


El col·lapse per passar la Inspecció Tècnica de Vehicles a les Balears obliga a posar mesures urgents per pal·liar les llistes d’espera. Les estacions de la ITV de Son Castelló, Inca i Manacor obriran el darrer dissabte de juny i tots els de juliol i agost, de 8 a 13 hores del migdia, segon ha avançat el director geneal en funcions de Seguretat Viària del Consell, Rafel Aulet. Es tracta d’una mesura d’urgència que, segons ha pogut saber IB3 Ràdio, varen acordar ahir el Consell de Mallorca i el Comité d’empresa. En aquests moments ja es pot demanar cita per Internet per aquests dissabtes. Ara bé, molts d’ells ja són plens.

Fins ara en algunes estacions hi havia més de dos mesos de llista d’espera. L’espera es repeteix cada estiu però enguany ha coincidit amb la modificació del sistema telemàtic, segons Aulet. Un fet que ha augmentat el temps per atendre cada conductor i provoca llagues coes a les estacions de fins a 2 hores.

Precisament, per pal·liar el col·lapse, s’obrirà una estació al Pol·lígon de Son Bugadelles, a Calvià, amb capacitat per a 45.000 cotxes. El director general de Seguretat Viària en funcions apunta que l’any 2021 podria estar en funcionament i això permetria, segons diu, que només s’hagués d’esperar dues setmanes per passar la revisió.

Segons la Guàrdia Civil, la multa per circular amb la ITV caducada ascendeix a 200 euros, 100 si es fa per pagament ràpid.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les escoletes de Menorca reobriran a partir de dia 8 de juny

Cap aula podrà tenir més del 50 per cent de l'alumnat

Es disparen les vendes de piscines inflables i desmuntables

Els professionals alerten que muntar-les a terrasses o balconades poden comportar un perill