societat

3 de les 4 estacions de la ITV de Mallorca obriran els dissabtes al matí per reduir el col·lapse

El Consell de Mallorca té previst obrir una estació d'ITV a Son Bugadelles d'aquí a dos anys

Estació ITV de Manacor


El col·lapse per passar la Inspecció Tècnica de Vehicles a les Balears obliga a posar mesures urgents per pal·liar les llistes d’espera. Les estacions de la ITV de Son Castelló, Inca i Manacor obriran el darrer dissabte de juny i tots els de juliol i agost, de 8 a 13 hores del migdia, segon ha avançat el director geneal en funcions de Seguretat Viària del Consell, Rafel Aulet. Es tracta d’una mesura d’urgència que, segons ha pogut saber IB3 Ràdio, varen acordar ahir el Consell de Mallorca i el Comité d’empresa. En aquests moments ja es pot demanar cita per Internet per aquests dissabtes. Ara bé, molts d’ells ja són plens.

Fins ara en algunes estacions hi havia més de dos mesos de llista d’espera. L’espera es repeteix cada estiu però enguany ha coincidit amb la modificació del sistema telemàtic, segons Aulet. Un fet que ha augmentat el temps per atendre cada conductor i provoca llagues coes a les estacions de fins a 2 hores.

Precisament, per pal·liar el col·lapse, s’obrirà una estació al Pol·lígon de Son Bugadelles, a Calvià, amb capacitat per a 45.000 cotxes. El director general de Seguretat Viària en funcions apunta que l’any 2021 podria estar en funcionament i això permetria, segons diu, que només s’hagués d’esperar dues setmanes per passar la revisió.

Segons la Guàrdia Civil, la multa per circular amb la ITV caducada ascendeix a 200 euros, 100 si es fa per pagament ràpid.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Els interins espanyols ja han gastat entre 3 i 4 milions d’euros per a aconseguir una plaça fixa

A les Balears hi ha uns 10.000 funcionaris interins, gairebé la meitat a la sanitat

Els menjadors escolars redueixen la carn a només 6 vegades al mes

Aquest dissabte, productors, cuiners, nutricionistes i equips escolars debatran a Es Mercadal sobre el futur de l'alimentació

Vuit detinguts de moment en la dotzena pastera que arriba enguany a Formentera

A Formentera, minuts després de les 8 del matí veïns de la zona des Ram, a la platja de Migjorn,...

Dones separades i amb fills, el perfil d’usuari de l’oficina ‘Habita Sant Josep’

D'ençà que es va posar en marxa ara fa un mes i mig el servei ha atès 70 persones