X

30 vehicles en la marxa motoritzada de Foro Baleares contra l’amnistia

En la capçalera de la protesta es cridava 'Sánchez a presó' i 'Amnistia il·legal'

26/11/2023

30 vehicles en la marxa motoritzada de Foro Baleares contra l’amnistia

Una trentena de motos i cotxes han participat en la marxa motoritzada que ha convocat avui migdia l’associació Foro Baleares per a mostrar el seu desacord a la Llei d’amnistia, la qual consideren inconstitucional. Amb banderes d’Espanya i crits contra el president del govern central, Pedro Sánchez, i la policia nacional, han sortit de plaça d’Espanya per recórrer les avingudes Alexandre Rosselló i Gabriel Alomar, seguint cap al passeig Marítim, avinguda Argentina i passeig Mallorca per acabar una altra vegada, a la plaça d’Espanya.

Amb el lema “No a l’amnistia. Sí a la Constitució”, els participants en la  manifestació que no han aturat de fer sonar les botzines han estat custodiats per vehicles policials durant tot el recorregut. En la capçalera de la curta caravana un participant cridava a través d’un megàfon ‘Sánchez a presó’ i ‘Amnistia il·legal’.

Defensen que l’amnistia és ‘clarament inconstitucional’ i asseguren que no quedaran de mans aplegades i continuaran defensant en pròximes protestes la unitat d’Espanya i la Constitució.

26/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris