X

El 30 d’abril, la comissió d’investigació pel cas Koldo al Parlament votarà els noms de qui haurà de comparèixer

A la primera sessió d'aquesta comissió hi haurà un debat que inclourà la petició de documentació, també la metodologia i el llistat de persones que cada partit vol que comparegui

16/04/2024

El 30 d’abril, la comissió d’investigació pel cas Koldo al Parlament votarà els noms de qui haurà de comparèixer

El dia 30 d’abril, es coneixeran els noms de les persones que hauran de comparèixer a la comissió d’investigació pel cas Koldo al Parlament de les Illes pel que fa a la compra de mascaretes per part de l’anterior Govern d’Armengol a Soluciones de Gestión, empresa investigada a l’Audiència Nacional per una presumpta trama de corrupció. Aquest dimarts capvespre hi ha hagut la primera reunió al Parlament de la mesa de la comissió, presidida per la diputada de Vox i ara portaveu adjunta, María José Verdú.

Serà el pròxim dimarts 30 d’abril quan la Cambra acollirà la primera sessió de treball d’aquesta comissió. Els grups parlamentaris defensaran els seus plans de treball i hi haurà un debat que inclourà la petició de documentació, també la metodologia i el llistat de persones que cada partit vol que comparegui. Els grups parlamentaris tenen de termini fins al pròxim dijous 25 d’abril, a les 14.00 hores, per presentar les seves propostes de compareixença. El PP i Vox tenen la majoria a la comissió d’investigació, per això, la socialista Pilar Costa, vicepresidenta de la mesa d’aquesta comissió, espera poder pactar algun nom amb la dreta.

El que és segur és que s’ha reservat dimecres, 1 de maig, com a dia hàbil per si fa falta, també que les sessions d’aquesta comissió seran públiques i que els citats hauran de comparèixer de manera presencial tot i que hi ha la possibilitat que sigui de manera telemàtica per causa justificada. Aquesta comissió d’investigació pretén esclarir si es van produir presumptes irregularitats en la compra de mascaretes per part de l’Executiu autonòmic la passada legislatura a l’empresa Soluciones de Gestión.

16/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris