mallorca

Quatre hotels continuen oberts a Pollença

Registren una ocupació del 30% i un canvi en el perfil del client


En plena temporada baixa i amb restriccions per l’arribada de turistes, prop de 70 hotels de Mallorca continuen oberts. Quatre d’aquests hotels són al municipi de Pollença, tenen unes xifres d’ocupació que ronden el 30% han experimentat un canvi radical de perfil en els seus clients. Si altres anys hi acollien senderistes i cicloturistes, enguany reben residents per passar-hi el cap de setmana. Alguns han apostat per un nou model de llarga estada. Són persones que teletreballen, siguin residents a l’illa o estrangers, i que lloguen els apartaments per mesos. Una opció que moltes famílies han vist com una alternativa al lloguer tradicional. I és que els preus van dels 900 als 1.500 euros per apartaments d’1, 2 o 3 habitacions amb 3 banys; i amb servei de neteja inclòs.

De cara a la futura temporada, dominen la incertesa i la prudència. Si bé comencen a tenir algunes reserves per a la primavera i l’estiu, seran decisius, asseguren, els avanços sobre la vacuna.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Continuen les aglomeracions a la Serra de Tramuntana durant els caps de setmana

Els batles de la zona es continuen queixant de l'afluència de persones i vehicles

La funerària de Palma va atendre un 15% més de defuncions el 2020

La companyia pública va tramitar 4.300 defuncions l'any passat

544 nous casos de Covid-19 a Balears i 4 morts

La taxa de positivitat de les 4.582 proves diagnòstiques realitzades en les últimes 24 hores és del 9,47%. A més, 511 ja han superat la malaltia, d'un total de 38.860...