X

Quatre nous contagis a les Balears, la xifra més baixa des de l’inici de la pandèmia

S’han fet més de 40.000 proves per detectar contagis

30/04/2020

Quatre nous contagis a les Balears, la xifra més baixa des de l’inici de la pandèmia

La situació a les Illes millora. Fa setmanes que els hospitals van perdent, a poc a poc, la pressió, però ha estat a les UCIS de Mallorca on avui s’hi ha notat un important canvi. Set persones han estat traslladades a planta i altres 23 pacients han superat la malaltia i han estat donats d’alta. Un a Eivissa i la resta a Mallorca.

Les altes hospitalàries pugen i el nombre de nous contagis baixa. Les illes registren, avui, només quatre persones positives més en comparació a la jornada anterior. És el nombre de contagis més baix des del 3 de març. “En aquest sentit, aquesta estabilitat que explicam des de fa uns dies sembla que es manté i es reafirma amb les dades d’avui”, ja ha assenyalat el portaveu del Comitè de Malalties Infeccioses, Javier Arranz.

Aquestes són dades esperançadores per poder avançar en les fases del pla de desconfinament, però, tot i això, sempre hi ha la cara B de la moneda. En les darreres 24 hores s’han registrat 3 morts més i ja són 188 el total de defuncions.

Salut informa també que es continuen fent test als professionals de les residències i també es comencen a testar els dels centres hospitalaris. En total, s’han fet més de 40.000 proves per detectar contagis.

30/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris