3.500 persones es retroben amb els ‘Ja t’ho diré’
És la segona cita en honor a un dels fundadors, Sente Fontestad
El projecte acosta la cultura oceànica i la sostenibilitat a les escoles a través d'activitats transversals i pràctiques
La classe de biologia de quart d’ESO de l’escola Magdalena Sofia es trasllada al laboratori per estudiar a través d’un cas pràctic l’evolució de l’ecosistema marí. Una activitat feta en el marc del projecte ‘Escoles Blaves’, impulsat per l’organització Sea Tech, a través d’un programa Erasmus plus.
L’objectiu és crear una xarxa de centres educatius certificats per haver desenvolupat projectes mediambientals relacionats amb la mar. De les 300 escoles que formen part de la xarxa ‘Escoles Blaves’, 90 són de les Balears.
Precisament, aquest passat dimarts es va fer entrega d’una quarantena de certificacions a centres educatius per haver implantat projectes relacionats amb la mar, la cultura oceànica i la sostenibilitat. Tallers a les escoles, ciència ciutadana, projectes de circularitat, neteja de platges…
La intenció és que els projectes siguin estratègics i transversals i que es fomenti la participació pràctica dels alumnes. A més, es va aprofitar la jornada per donar a conèixer als docents entitats de l’àmbit científic o de l’economia blava que ofereixen activitats didàctiques o materials educatius.
És la segona cita en honor a un dels fundadors, Sente Fontestad
És un programa de l'Hospital de Son Espases que es va crear fa tres mesos
1.284 adolescents de 25 centres han escenificat els feminicidis produïts a Espanya des del 2003
Segons han confirmat a IB3 Notícies, hi ha una segona persona vinculada en el robatori que encara cerca la Policia i la Guàrdia Civil