menorca

40 estudiants de tercer d’ESO de Menorca participen en una divertida prova de català

Els 5 finalistes s'han disputat el primer premi a Ciutadella


Un alumne de l’Institut Pasqual Calbó de Maó és el més expert en llengua catalana de Menorca. Així s’ha decidit aquest dissabte migdia a la final del concurs Lletres i Mots, una prova que organitza el Consell amb la participació d’estudiants de tercer d’ESO d’arreu de l’illa. Al concurs, han de demostrar el seu domini de la llengua catalana i de la cultura menorquina.

Desvergonyit… és la paraula amb la qual Gerard Carrillos, de l’institut Pasqual Calbó, ha guanyat el concurs Lletres i Mots. El concurs consisteix a lletrejar paraules del diccionari Alcover Moll en menys de 15 segons. Enguany, hi han concursat 40 estudiants i els 5 finalistes s’han disputat el primer premi aquest dissabte a Ciutadella.

Rèptil, crustaci, braç o esgarrinxada són alguns dels mots que han intentat lletrejar els concursants. La prova s’ha celebrat durant la Setmana del Llibre en Català que fins dissabte vinent durà propostes literàries a Maó, Ciutadella i Ferreries.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’Arxiu d’Imatge i So de Menorca presenta ‘Recuperant receptes d’abans’

L'activitat serà a les 7 del capvespre la Sala de Cultura Sant Diego d'Alaior i s'emmarca dins les Jornades de...

Comencen les XVIII jornades de recerca històrica de Menorca

Se celebren al Centre Artístic de Ciutadella i estan organitzades per la Societat Arqueològica Martí Bella

La incidència acumulada continua disminuint a Balears, excepte a Formentera

A la pitiüsa menor, aquesta setmana s'han detectat 6 casos, mentre que a l'anterior en van ser 4. Així, la incidència acumulada...