societat

41 passatgers d’un vol internacional es troben en quarantena a Palma

Hauran de romandre en el seu domicili o allotjament, del qual únicament podran sortir per adquirir aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat o assistir a centres sanitaris


41 passatgers d’un vol internacional que va arribar aquest dissabte a Palma es troben en quarantena, a causa de l’ordre ministerial que va entrar en vigor el passat 15 de maig i que estableix que els viatgers procedents de l’estranger han de guardar quarantena els 14 dies següents a la seva arribada.

Segons ha informat Delegació del Govern, els 41 passatgers que varen arribar a l’aeroport de Son Sant Joan, hauran de romandre al seu domicili o allotjament, del qual únicament podran sortir per adquirir aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat o assistir a centres sanitaris o per causes de força major. Les autoritats sanitàries realitzen un seguiment i control telefònic periòdic de tots aquests viatgers.

CONTROLS EN AEROPORTS, PORTS I CARRETERES

D’altra banda, Delegació del Govern a Balears ha destacat que continuen els controls als ports, aeroports i carreteres de l’arxipèlag balear.

Sobre aquest tema, ha indicat que l’aeroport de Palma, va registrar aquest dissabte l’arribada de 402 passatgers, mentre que 391 passatgers van sortir de Mallorca en els 18 vols que van operar, segons dades de la Guàrdia Civil. Del total d’operacions aèries registrades, 16 vols (vuit d’arribada i vuit de sortida) van ser trajectes nacionals.

Per part seva, l’aeròdrom d’Eivissa ha rebut 127 viatgers en set vols d’entrada i altres 154 van abandonar l’illa en set vols de sortida. L’aeroport de Menorca va comptabilitzar 38 persones que van arribar i 18 persones que van marxar de l’illa en un total de quatre vols programats.

Quant als controls en carretera, les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, en coordinació amb les Policies Locals de l’arxipèlag, van identificar aquest dissabte més de 800 persones i 200 vehicles en els diferents controls realitzats en les carreteres i altres punts de la via pública en l’arxipèlag. La majoria de punts de vigilància es van activar a Palma, on la Policia Nacional i la Policia Local van identificar prop de 700 ciutadans i més de 150 vehicles.

UN TOTAL DE 48 ACTES AIXECADES PER DESOBEDIÈNCIA AQUEST DISSABTE

Finalment, respecte a les infraccions detectades aquest dissabte a Balears, els agents van aixecar 48 actes administratives per desobediència.

La gran majoria de propostes de sanció, segons ha comunicat Delegació del Govern a Balears, un total de 43, es van registrar a Palma, mentre que quatre van tenir lloc a Eivissa i una a Manacor.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Rebecca 02/06/2020

    Mi hija llegó ayer de Reino Unido haciendo escala en Düsseldorf. No todos son turistas. La universidad cerró, las fronteras cerró pero por fin a casa.

Cercador |


més contingut relacionat

“A diferència del que passa aquí, on has de demanar ser atès en català, el Canadà ofereix ser atès en francès o anglès, abans de demanar-ho”

El sociolingüista Isidor Marí explica el principi d'oferta activa de les llengües oficials en contraposició al de disponibilitat passiva, que...

Tancats a Austràlia des que va esclatar el coronavirus: “Fa tres anys que no veig la meva família i no podem anar a cap banda”

La situació creada pel coronavirus ha deixat moltes persones aïllades a l'altre costat del món. Un any i mig després...

Els taxistes eivissencs creuen que no cal allargar el permís als temporals

Asseguren que tot i les limitacions nocturnes la temporada ha anat prou bé

Així és el supercongelador on es guarden les vacunes contra la Covid

Les dosis expiraven a l'octubre, però el Ministeri de Sanitat i els fabricants han esbrinat que es poden allargar tres...