X

Peça clau en el Mallorca de Luis García Plaza, Galarreta cercarà el seu lloc a l'onze d'Aguirre

31/08/2022

17

188 dies han passat entre el moment en què Galarreta abandonava el Benito Villamarín en llitera, i la imatge de dissabte passat a Vallecas quan, amb el número 4 a l’esquena, reapareixia i es tornava a sentir futbolista. Enmig, sis mesos d’esforços…de patiment i de sacrifici per aconseguir tornar com més aviat millor.

Els terminis inicials eren molt més pessimistes. Amb la lliga aturada pel Mundial el mes de novembre, les sospites parlaven, fins i tot, d’un retorn mai abans del 2023. Però ja aquest estiu, el migcampista basc començava a entrenar-se amb l’equip i quedava clar que el temps de baixa seria molt menor. Dia 2 d’agost ja tocava pilota a l’entrenament.
Fa sis dies, en la roda de premsa prèvia al partit contra el Rayo Vallecano, Javier Aguirre agafava tothom per sorpresa: “La bona notícia és Galarreta que formarà part de l’expedició”.
I el que semblava un viatge per fer grup i per tornar a la dinàmica d’equip acabava amb la desitjada reaparició. Aguirre decideix donar-li els darrers minuts de partit i això que el tècnic va dir el va fer viatjar “com a un ornament, però al final ha hagut de jugar”.
Galarreta tornava a trepitjar a la gespa, un futbolista clau al terreny de joc i al vestidor, que va celebrar el retorn amb una gran victòria.
El Mallorca guanya una peça clau pel mig del camp, veurem com encaixa dins l’esquema d’Aguirre.

31/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT