X

50 punts i novè a la classificació, un balanç inesperat

El Mallorca consolida el seu projecte a 1a Divisió amb uns bons números després d'aconseguir la permanència l'any passat a la darrera jornada

08/06/2023

50 punts i novè a la classificació, un balanç inesperat

Redacció

“El nostre objectiu és la permanència i arribar a estar entre els deu primers a 1a Divisió” Això és el que ha repetit Andy Kohlberg des que ell i la propietat americana varen arribar al Reial Mallorca l’any 2016. Baixar a Segona B no va fer canviar el discurs del president. Dos ascensos consecutius i un descens a Segona amb Vicente Moreno, tampoc. Amb Luis García Plaza es torna a la màxima categoria del futbol espanyol. L’entrenador dels vermells coincidia amb el dirigent americà. El futur del Mallorca passa per consolidar-se entre els 10 primers de la lliga, encara que Luis García Plaza apostava per un marge de 4 temporades.

La sorpresa per a molts és que no s’ha tardat 4 anys, sinó només un. Javier Aguirre n’és el gran artífex. Després de salvar l’equip a la darrera jornada del passat curs, els illencs han realitzat una campanya per emmarcar: 25 punts a la primera volta i 25 més a la segona. És a dir: 50 punts. Una xifra que no s’assolia a Primera des de la temporada 2011-2012, concretament 52, amb Joaquín Caparrós a la banqueta.

Aconseguir la fita dels 50 punts ha estat un èxit, però només és la primera passa del desig de la propietat i de Javier Aguirre.

Toca gaudir del moment i descansar. En un mes tornaran a començar de 0.

08/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris