societat

55.000 vehícles de Mallorca han deixat de passar ITV per la COVID-19

Els que tenien cita tendran opcions preferents per tornar a agafar hora

Imatge d'arxiu.


55.000 vehicles han deixat de passar ITV per la COVID-19. El conseller de Mobilitat del Consell de Mallorca, Iván Sevillano, ha explicat en una entrevista a IB3 Ràdio que els que tenien cita tendran opcions preferents per tornar a agafar hora.

Amb l’entrada en la fase 1 les estacions d’Inspecció Tècnica de Vehicles han tornat a funcionar. Queda ara veure com gestionaran aquests centres tot l’acumulat de cites. A les Pitiüses de moment, només s’hi podrà accedir amb cita prèvia.

A l’estació de Sant Francesc a Formentera, les persones amb la cita anul·lada durant l’estat d’alarma rebran una trucada per rebre una nova cita, amb prioritat als vehicles de transport públic i mercaderies i els tràmits administratius es podran fer des del mateix vehicles.

A l’estació de Santa Gertrudis tots els usuaris que tenien cita a partir del dia d’avui en endavant la mantenen. Aquells que tenien la cita assignada durant l’estat d’alarma i no varen poder atracar-se poden trucar ja per demanar una nova cita. Durant la fase dos podran demanar cita aquells que tenguin la ITV caducada i partir de la fase 3 ho podran fer la resta.

Des del 14 de maig fins avui estaven previstes gairebé 10.000 inspeccions a Eivissa i a més la llista d’espera per passar la inspecció era ja de 5 mesos i mig. A més, des del Consell d’Eivissa recorden que els protocols de seguretat com la presa de temperatura a l’entrada augmentarà el temps mitjà d’inspecció i que la situació no es podrà regularitzar abans que passi mínim mig any.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El gener caduquen les primeres vacunes contra la covid emmagatzemades a Mallorca

Les dosis expiraven a l'octubre, però el Ministeri de Sanitat i els fabricants han esbrinat que es poden allargar tres...

400 persones participen a la cursa solidària per a la fibrosi quística

L'objectiu és ajudar els afectats i reclamar més ajuda i investigar per superar la malaltia

“Llibertat Llucmajor” demana la paralització dels projectes de parcs fotovoltaics

"Amb un 73% de mallorquins que secunden millorar la sobirania alimentària de les illes,  cobrir terreny fèrtil i augmentar el consum de territori perquè empreses de fora de Mallorca puguin...

L’estafa de l’asfalt arriba a Mallorca

Aquesta modalitat delictiva consisteix en oferir un camió d'asfalt  que ha sobrat d'una obra propera a un preu molt econòmic, per després demanar-ne més doblers