societat

560 opositors denuncien errades a un exàmen d’Auxiliar Administratiu


La polèmica en relació a l’exàmen d’informàtica, una prova que forma part de la convocatòria per al cos d’Auxiliars Administratius convocada pel Govern, està servida. 560 dels opositors que es varen presentar a l’exàmen el passat dissabte dia 26 de maig protesten per les condicions injustes, asseguren, a les quals es va desenvolupar la prova.

Els opositors afectats han creat un plataforma a change.org i una pàgina de facebook per aplegar suports amb l’objectiu d’anular el segon exercici d’aquesta convocatoria pública a auxiliar administratiu. Al·leguen mala organització, que l’exàmen estava ple d’errades i que hi havia molta diferència de nivell entre els tres torns. Preguntes anulades o mal formulades són algunes de les principals queixes. Mari Luz Soares, una de les portaveus del grup d’opositors assegura que “al turno tercero y al turno primero se le ha anulado una pregunta, de manera que tenemos menos preguntas, o sea que para aprobar este examen tengo qeu sacar un 5,56, que es un porcentaje más alto que si tienes diez preguntas”

L’Escola Balear d’Administració Pública és coneixedora de les queixes i asseguren que totes les al·legacions seran estudiades per un tribunal. De fet, el seu director, Jaime Tovar, recorda que el dia 30 de maig s’obre el període d’al·legacions per aquestes proves. Explica que si el tribunal considera que hi ha preguntes incorrectes, no es tendran en compte a la valoració final de la prova. “És tan normal” explica” que hi hagi una pregunta errònia, que a les bases ja es contempla”.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Novè dia de vaga de l’EMT amb represa del diàleg

Els vaguistes han pujat als busos per demanar disculpes i explicar les seves reivindicacions

La parròquia de Sant Esteve de Ciutadella pateix pintades vandàliques per segona vegada en vuit mesos

El rector ha tornat a denunciar els fets davant la Policia Nacional

El volum de vehicles que circulen per Maó s’ha triplicat en vint anys fins a assolir els 20.000

L'Ajuntament comença a canviar el sentit de circulació als barris de Tanques del Carme i Fort de l'Eau

La urbanització de Cala Llonga, a Maó, ja té clavegueram després de dos anys d’obres

Els veïns, però, hauran de seguir funcionant amb fosses sèptiques mentre no es facin les conduccions cap a la depuradora