6-2: Golejada del Mallorca Palma Futsal per apropar-se a la tercera posició

Ernesto, amb un hat-trick, Rómulo per partida doble i Neguinho van ser els golejadors contra l'Alzira

07/04/2024

El Mallorca Palma Futsal havia de netejar la seva imatge després de caure per 6-1 contra el Noia. I el coer, l’Alzira, en va ser la víctima. I això que un clàssic del futbol sala com Rafa Usín avança els valencians res més començar. Tres minuts després, Ernesto empeny una pilota de Cléber per empatar per l’equip mallorquí. I a 5 minuts del descans, es produeix una torrentada de gols. Joao Víctor Alves ‘Neguinho’ assisteix i Ernesto de nou posa per davant els d’Antonio Vadillo, que veia com la pissarra funcionava.

Tot seguit, Rómulo marca el 3-1. I al minut següent torna a aparèixer Rafa Usín per escurçar distàncies pels visitants aprofitant un refús després d’una aturada de Carlos Barrón. Al darrer minut de la primera part arribaria un dels gols de la temporada. Rómulo rep d’esquena i d’esperó bat Fede per fer el 4-2.

Al segon temps, el Palma treu l’esquadra i el cartabó i en tres tocs, Neguinho fa el 5-2. A la recta final, Ernesto aprofita una errada amb porter jugador per encarar i fer el definitiu 6-2 marcant el tercer gol del seu compte particular. Golejada del Palma que posa els de Vadillo a un punt del tercer, que és el Jaén.