societat

61 vehicles del TIB han incorporat el sistema E-Rescu per agilitzar rescats en cas d’accident

Bombers, Guàrdia Civil de trànsit, el 061 i la Direcció General d'Emergència han rebut un curs sobre el seu funcionament

61+vehicles+del+TIB+han+incorporat+el+sistema+E-Rescu+per+agilitzar+rescats+en+cas+d%27accident

61 autobusos del TIB  ja circulen per les carreteres de les Illes estan equipats amb un nou sistema de salvament en cas d’accident. A més a més, ofereix altres avantatges com són els sistemes de rescat personals: cada vehicle porta el seu, el que fa guanyar temps. Permet treure tots els passatgers del vehicle en només 30 minuts. Abans, per treure tots els passatgers d’un bus accidentat es necessitaven més de dues hores.

Aquest divendres, integrants dels cossos de Bombers, de la Guàrdia Civil de trànsit, del 061 i de la Direcció General d’Emergències han rebut un curs sobre el funcionament del nou sistema. Aquest permet que cada passatger disposi del seu propi material de primers auxilis, i que cada seient es pugui convertir en una llitera. El director d’E-Rescu explica que el sistema consisteix a convertir un seient normal, en un seient salvavides.

A part dels 61 vehicles del TIB que ja el tenen incorporat, aquest s’està integrant en la pràctica totalitat del sistema discrecional d’Europa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Producte local i ecològic, també a les escoles

Set escoles de Mallorca han implantat ja el programa pilot Mallorca al Plat per promoure el consum de productes de les Illes

El port de Ciutadella registra noves rissagues de fins a 60 centímetres

Després que divendres les oscil·lacions assolissin els 1,20 metres

Unes quaranta persones marxen per a la llibertat del poble sahrauí

Reclamen al govern estatal que assumeixi la seva responsabilitat perquè n'és la potència administradora