societat

61 vehicles del TIB han incorporat el sistema E-Rescu per agilitzar rescats en cas d’accident

Bombers, Guàrdia Civil de trànsit, el 061 i la Direcció General d'Emergència han rebut un curs sobre el seu funcionament

61+vehicles+del+TIB+han+incorporat+el+sistema+E-Rescu+per+agilitzar+rescats+en+cas+d%27accident

61 autobusos del TIB  ja circulen per les carreteres de les Illes estan equipats amb un nou sistema de salvament en cas d’accident. A més a més, ofereix altres avantatges com són els sistemes de rescat personals: cada vehicle porta el seu, el que fa guanyar temps. Permet treure tots els passatgers del vehicle en només 30 minuts. Abans, per treure tots els passatgers d’un bus accidentat es necessitaven més de dues hores.

Aquest divendres, integrants dels cossos de Bombers, de la Guàrdia Civil de trànsit, del 061 i de la Direcció General d’Emergències han rebut un curs sobre el funcionament del nou sistema. Aquest permet que cada passatger disposi del seu propi material de primers auxilis, i que cada seient es pugui convertir en una llitera. El director d’E-Rescu explica que el sistema consisteix a convertir un seient normal, en un seient salvavides.

A part dels 61 vehicles del TIB que ja el tenen incorporat, aquest s’està integrant en la pràctica totalitat del sistema discrecional d’Europa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un centenar de vehicles participa a Palma en una nova caravana contra la temporalitat abusiva a les administracions

La concentració ha tengut lloc a l'Escollera de Palma, just devora al port, amb pancartes i caretes crítiques amb els...

Més de 300 persones manifesten a Maó la seva solidaritat amb Colòmbia

Demanen que les autoritats d'aquest país escoltin el poble i que s'aturi la violència al carrer

Molta afluència el primer dia de l’ascensor de la Costa de Ses Voltes de Maó

Amb ell, neix un nou racó urbà i, sobretot, s'obre una finestra d'oportunitats per als comerciants locals