societat

7 nous morts per coronavirus a les Balears, 4 de residències de persones majors

El nombre de nous contagiats per coronavirus a les Illes és de 582, d'un total de 12.742 de casos acumulats


La Conselleria de Salut ha informat que s’han produït set defuncions de persones amb coronavirus a Balears des del divendres, amb el que la xifra s’eleva a 284 morts amb COVID-19 des del principi de la pandèmia. El nombre de contagiats per coronavirus a les Illes és de 582 d’un total de 12.742.

Del total de morts des del divendres, 4 corresponen a usuaris de residències d’ancians, amb un total de 125 des que va començar la pandèmia.

La xifra de contagis detectats en les últimes 24 hores per PCR ha estat de 103 positius, d’un total de 1.385 proves PCR realitzades. Així, el total d’infectats des del començament de la pandèmia s’eleva a 12.742 a Balears. La taxa de positiva de les proves PCR fetes fins ara a la comunitat és de 7,45%. En total, s’han fet fins ara 253.842 PCR a les Illes.

LA SITUACIÓ ALS HOSPITALS:

Els ingressos a planta per Covid-19 als hospitals de les Illes han estat 12 i en aquests moments hi ha 328 persones ingressades. A més, s’han registrat 6 altes hospitalàries i 189 altes a Atenció Primària. Pel que fa a les Unitats de Cures Intensives, hi ha en aquests moments 64 persones ingressades.

Quant als professionals sanitaris, hi ha actualment 126 casos actius i 240 casos en vigilància.

LA SITUACIÓ A LES RESIDÈNCIES:

La situació de la Covid-19 a les residències de les Illes és de 256 usuaris actius, 127 usuaris hospitalitzats, 4 noves defuncions (125 en total) i 93 professionals actius.

LA SITUACIÓ PER ILLES:

A Mallorca, s’han detectat 101 casos positius, s’han registrat 268 ingressos a planta actius, 60 pacients ingressats a UCI i hi ha 4.680 pacients atesos a l’Atenció Primària.

A Menorca, no hi ha hagut PCR positives en les darreres hores, hi ha hagut 3 ingressos a planta actius, cap ingrés a UCI i hi ha 69 pacients a Atenció Primària.

A Eivissa, 2 PCR han donat positiu, hi ha hagut 57 ingressos a planta actius, 4 ingressos a UCI i hi ha 765 pacients a Atenció Primària.

Finalment, a Formentera no hi ha hagut positius per PCR i hi ha 25 persones ateses a Atenció Primària.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les activitats als casals de barri de Palma es limitaran a 15 persones

S'han d'adaptar a la nova resolució de Salut que limita l'aforament al 30%

Backfit: d’eina d’investigació de la UIB a app per al dolor lumbar

Investiguen els canvis que el dolor fa al cervell i com revertir-los amb activitat física

L’Absurd, un veler de 70 anys reconstruit a Mallorca

El que havia de ser una restauració, s'ha acabat convertint en una reconstrucció que ha durat tres anys. A la fi ha sortit del taller de Vilafranca per ser avarat...

El Govern afirma que la transmissió del coronavirus dins les escoles és molt poca

Des de l'inici del curs s'han fet més de 2.500 cribatges a les escoles