societat

7 nous morts per coronavirus a les Balears, 4 de residències de persones majors

El nombre de nous contagiats per coronavirus a les Illes és de 582, d'un total de 12.742 de casos acumulats


La Conselleria de Salut ha informat que s’han produït set defuncions de persones amb coronavirus a Balears des del divendres, amb el que la xifra s’eleva a 284 morts amb COVID-19 des del principi de la pandèmia. El nombre de contagiats per coronavirus a les Illes és de 582 d’un total de 12.742.

Del total de morts des del divendres, 4 corresponen a usuaris de residències d’ancians, amb un total de 125 des que va començar la pandèmia.

La xifra de contagis detectats en les últimes 24 hores per PCR ha estat de 103 positius, d’un total de 1.385 proves PCR realitzades. Així, el total d’infectats des del començament de la pandèmia s’eleva a 12.742 a Balears. La taxa de positiva de les proves PCR fetes fins ara a la comunitat és de 7,45%. En total, s’han fet fins ara 253.842 PCR a les Illes.

LA SITUACIÓ ALS HOSPITALS:

Els ingressos a planta per Covid-19 als hospitals de les Illes han estat 12 i en aquests moments hi ha 328 persones ingressades. A més, s’han registrat 6 altes hospitalàries i 189 altes a Atenció Primària. Pel que fa a les Unitats de Cures Intensives, hi ha en aquests moments 64 persones ingressades.

Quant als professionals sanitaris, hi ha actualment 126 casos actius i 240 casos en vigilància.

LA SITUACIÓ A LES RESIDÈNCIES:

La situació de la Covid-19 a les residències de les Illes és de 256 usuaris actius, 127 usuaris hospitalitzats, 4 noves defuncions (125 en total) i 93 professionals actius.

LA SITUACIÓ PER ILLES:

A Mallorca, s’han detectat 101 casos positius, s’han registrat 268 ingressos a planta actius, 60 pacients ingressats a UCI i hi ha 4.680 pacients atesos a l’Atenció Primària.

A Menorca, no hi ha hagut PCR positives en les darreres hores, hi ha hagut 3 ingressos a planta actius, cap ingrés a UCI i hi ha 69 pacients a Atenció Primària.

A Eivissa, 2 PCR han donat positiu, hi ha hagut 57 ingressos a planta actius, 4 ingressos a UCI i hi ha 765 pacients a Atenció Primària.

Finalment, a Formentera no hi ha hagut positius per PCR i hi ha 25 persones ateses a Atenció Primària.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Maó incideix en la importància de conscienciar la joventut per erradicar la violència masclista

L'Ajuntament ha fet un manifest denunciant el llenguatge sexista que impera a la societat actual

Els Reis d’Orient arribaran enguany a Alaior amb cotxes descapotables

També ho faran així a Maó, Ciutadella i Es Mercadal

La venda de dècims del Sorteig de Nadal cau fins a un 30% a Eivissa

'Loteries i apostes' ha consignat gairebé 6 milions i mig d'euros a les administracions Pitiüses per al Sorteig de Nadal,...

Augmenta la venda de lents de contacte i els gels antibaf per mor de l’ús de la mascareta

Els avenços en lents de contacte han fet passes de gegant els darrers anys i ara ja se'n venen de bifocals