X
11

7.000 menorquins han passat aquest cap de setmana per la Fira d’Estocs

ASCOME valora positivament la bona assistència i que s'ha incrementat a 40 els establiments que hi han decidit participar, vuit més que l'any passat

10/03/2024

7.000 menorquins han passat aquest cap de setmana per la Fira d’Estocs

Unes 7.000 persones han passat el cap de setmana pel recinte firal de Maó cercant les millors ofertes a la Fira d’Estocs. Hi han participats 40 comerciants que liquidaven els seus productes a preus molt baixos. Vicente Cajuso, president d’ASCOME, valora molt positivament la fira i afirma que cada any va a més. En part és gràcies al fet que han aconseguit retallar despeses d’inscripció, i això ha fet que s’animin més comerciants. Tot i que es tracta de la 19a edició, és la tercera organitzada per l’associació de comerciants de Menorca, que va agafar el relleu de la Direcció General de Comerç, la qual no l’havia continuat per la baixa rendibilitat.

Molts clients hi han acudit sense tenir clar el que volien comprar, però més d’un n’ha sortit amb alguna bossa a la mà. Pels comerciants també ha estat una bona oportunitat de fer-se veure i liquidar tot el producte de la temporada passada per reinvertir els beneficis en comprar-ne de nou. Destaquen que, tot i que no hi ha hagut una gran aglomeració, sí que ha anat passant gent que tenien ganes de comprar en els tres dies que ha durat la fira.

10/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT