societat

74 candidats opten a set places fixes i 17 d’interinatge als Bombers de Palma

Aquesta setmana es fan les proves físiques: 7 exercicis que s'han de superar tots.

74+candidats+opten+a+set+places+fixes+i+17+d%27interinatge+als+Bombers+de+Palma

Han de pujar una corda i han de tocar la campana. Sis metres i mig d’escalada que han de fer en 12 segons i mig els homes i 16 segons i mig les dones. És una de les 7 proves a les quals s’han d’enfrontar els candidats. Han de fer tot tipus d’exercicis, com ara salts de longitud, natació o aixecar pesos. Com a colofó final, han de córrer 3 quilòmetres. Si fallen una prova, queden desqualificats. Enguany, per primera vegada, el Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física de les Illes supervisa les proves per donar més transparència al procediment.

De moment, Leo Fa ocupa la primera posició en la llista de candidats. Diu que se n’ha preparat durant anys i ara, per fi, veu la llum al final del túnel. Com ell, es varen presentar 147 persones a les oposicions. Només la meitat va passar les proves teòriques. Els 74 finalistes opten a 7 places fixes i 17 d’interinatge del cos de Vombers de Palma. La intenció és treure en oposicions 15 places fixes cada any, (sense comptar les d’interinatge i les de reposició) fins el 2026 per arribar als 360 efectius al cos de Bombers de Palma dels 208 que són ara.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Habilitats set punts a les Illes per a tramitar el Certificat Covid Digital presencialment

A partir del primer de juliol, el certificat permetrà la lliure mobilitat dels ciutadans entre els països de la Unió...

Èxit de participació a Menorca durant la ruta de l’hamburguesa

L'únic requisit era utilitzar com a ingredient la carn de vaca vermella menorquina

Malestar entre illencs provinents de València obligats a presentar un test d’antigen

Els viatgers, siguin residents o no, provinents del País Valencià no necessiten presentar cap prova negativa perquè la comunitat està...