eivissa

800.000 euros per eliminar les barreres arquitectòniques de les voreres de Sant Antoni

L'Ajuntament reprèn aquesta obra de millora de l'accessibilitat i la mobilitat dels vianants en alguns dels carrers més cèntrics

800.000+euros+per+eliminar+les+barreres+arquitect%C3%B2niques+de+les+voreres+de+Sant+Antoni

L’Ajuntament de Sant Antoni reprèn una obra per la qual ha hagut de fer canvis de sentit i restringir el trànsit i l’aparcament als vehicles. Les vies afectades són els carrers de l’Estrella, de Vara de Rey, d’Antoni Riquer i de Madrid.

Amb aquesta darrera intervenció de la tercera fase del pla municipal, gairebé tot el nucli urbà haurà quedat sense barreres arquitectòniques. El Consistori ha invertit 800.000 euros en aquesta darrera fase.

Alguns dels veïnats s’han mostrat satisfets amb aquesta iniciativa tot i que n’hi ha que lamenten els sorolls que una obra com aquesta implica.

Fins dia 5 de febrer s’ampliaran i rebaixaran voreres, s’hi faran rampes i se substituiran rajoles amb material antilliscant i paviment amb relleus, perquè les persones invidents localitzin el pas zebra.

“Ho hem dividit amb tres actuacions per fer possible la circulació”, informa Joan Torres, primer Tinent de Batle de Sant Antoni qui ha assegurat també que “les protestes han estat mínimes”. Com la d’alguna vesina que haurà de tenir més paciència que d’altres.”Duim una setmana així”, lamenta una veïna.

L’Ajuntament confia que Endesa retirarà com més aviat millor els pals de llum a eliminar dins el projecte de supressió de barreres arquitectòniques.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

L’increment del transport de mercaderies encarirà fins a un 3% els productes a les Pitiüses

Les navilieres justifiquen que la mesura és per complir la nova normativa de l'Organització Marítima Internacional sobre les emissions de...

150 persones es concentren a Eivissa contra les retallades en educació

Demanen que els sous es retornin enguany mateix i no en un termini de 3 anys com ha proposat el Govern.

Hotelers, oci nocturn i comerciants accepten amb reserves el nou decret llei contra el turisme de gatera

Els comerciants afectats creuen que pot perjudicar els seus negocis, mentre que els hotelers esperen no perdre competitivitat

Animals beneïts, música i ‘food trucks’ a Sant Antoni de Portmany

S'han pogut veure cavalls, ponis, cabres, gats, lloros i molts cans, així com algun hàmster