X

Una promotora local de Menorca té en venda 9 dels 23 habitatges que el Govern li demana per a lloguer social

L'IBAVI només ha atès en el darrer any cinc de les 643 peticions d'habitatge de lloguer social a Menorca

04/03/2021

Una promotora local de Menorca té en venda 9 dels 23 habitatges que el Govern li demana per a lloguer social

En aquest edifici hi ha 9 dels 23 habitatges que el Govern té previst expropiar a Menorca. Són els únics d’una societat de capital menorquí, els 14 restants són propietat d’entitats bancàries. Aquests pisos estan en venda i quatre ja estan emparaulats, però encara no s’ha pogut signar cap acord de compra, perquè no disposen de cèdula d’habitabilitat.

L’edifici es va començar a construir fa més de 12 anys, però amb la crisi immobiliària va quedar inacabat en mans de La Caixa. Quan el Govern va iniciar el cens de propietats de grans tenidors, encara era de l’entitat financera, però el maig de 2020 una societat de Ciutadella el va comprar. Va acabar els habitatges, però encara no ha aconseguit la documentació necessària perquè s’hi pugui viure. Mentrestant, els han posat a la venda i una de les immobiliàries que els ofereix no atura de rebre interessats.

Avui la societat propietària encara no ha rebut l’avís d’expropiació ni en quines condicions.

Ciutadella té set immobles més a expropiar pel Govern, quatre de la SAREB i tres d’una entitat bancària. A Maó, hi ha els sis immobles restants de la llista de Menorca, tots ells de bancs.

04/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris