societat

93 actes aixecades, però cap botellada durant la primera nit del cap de setmana

El dispositiu antibotellades continurarà, tanmateix, aquest cap de setmana a la zona de polígons, Platja de Palma i punts estratègics, com el Passeig Marítim, Santa Catalina o Sa Feixina


La Policia Local, en col·laboració amb la Policia Nacional, la Policia Portuària i altres administracions han aixecat un total de 93 actes, la majoria per incomplir la normativa COVID-19, però també per botellades, aquesta matinada a Palma. Els agents han destacat que, en els polígons de Palma, on s’han establerts diferents punts de control de trànsit i etilometries, no s’han produït concentracions de persones fent botellades, com sí que havia passat altres caps de setmana.

El dispositiu antibotellades continurarà, tanmateix, aquest cap de setmana a la zona de polígons, Platja de Palma i punts estratègics, com el Passeig Marítim, Santa Catalina o Sa Feixina.

A la Platja de Palma, s’ha desplegat el dispositiu habitual, en coordinació amb els dos cossos, que es fa des de principis del mes passat durant els caps de setmana, on també ha intervingut un vehicle de neteja de Emaya.

S’ha prestat especial atenció a les aglomeracions de persones que es produeixen després del tancament de locals a la zona de Santa Catalina i Passeig Marítim. I, gràcies a la Direcció General d’Emergències del Govern, el dispositiu policial ha usat un dron per detectar les aglomeracions no autoritzades, fet que ha permès agilitzar la mobilització dels recursos policials.

Com a resultat d’aquest dispositiu, i en una primera anàlisi de les dades, s’han controlat 138 vehicles als diferents punts de control establerts. També s’ha detingut una persona, s’han realitzat set etilometries administratives, 21 denúncies de trànsit, cinc immobilitzacions de vehicles i una retirada.

Així mateix, s’ha paralitzat l’activitat de tres prostíbuls, s’han precintat tres bars de copes i dos dels anomenats party boats han estat denunciats, tots ells per l’incompliment de la nova normativa autonòmica dictada per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19.

Com a dada significativa ha afegit que més de 1.000 begudes alcohòliques, entre llaunes i ampolles han estat intervingudes pels agents. També s’han retirat dos altaveus per incompliment de l’Orucep.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’estafa de l’asfalt arriba a Mallorca

Aquesta modalitat delictiva consisteix en oferir un camió d'asfalt  que ha sobrat d'una obra propera a un preu molt econòmic, per després demanar-ne més doblers

Una motorista resulta ferida de gravetat en un accident a la rotonda del parc aquàtic d’Aqualand

La dona va caure a la cuneta a diversos metres i a una zona d'accés difícil

El risc extrem d’inundació a Sant Llorenç es manté intacte tres anys després

La reparació dels 14 punts negres que varen originar la gran inundació es manté bloquejada per diferències entre les administracions...

El congrés d’hidroaviació del Port de Pollença acaba amb casolada

Es vol promoure a Mallorca com a seu de la futura Federació Europea d'Hidroaviació