X

Els pares dels infants de l’escola nova de sa Pobla reclamen sobre quin serà el model educatiu

Dimecres està prevista una reunió amb la Conselleria

25/03/2019

Els pares dels infants de l’escola nova de sa Pobla reclamen sobre quin serà el model educatiu

Avui dilluns s’obre el procés d’escolarització per als alumnes de 3 anys i a sa Pobla el curs començarà amb una escola nova. Serà un centre provisional que s’instal·larà a l’edifici del parc de Can Cirera Prim i a l’espera que es construeixi una nova escola.

Mentre, però, els pares denuncien estar desinformats sobre el model educatiu i l’equip directiu del centre per decidir sobre el futur dels seus fills. Per respondre aquesta pregunta i altres relacionades amb la logística i funcionament del centre, aquest dimecres està prevista una reunió entre la Conselleria d’Educació, l’Ajuntament i els pares per esclarir tots els dubtes.

Les cases de Can Cirera Prim s’adaptaran per poder fer-hi classe. Hi habilitaran dues aules, més una aula modular de 70 metres, un pati a l’aire lliure i despatxos i serveis.

I respecte del centre nou, l’Ajuntament ja ha decidit quin serà el solar de l’escola nova: estarà just al costat de l’Institut de Can Peu Blanc i les obres tenen un termini d’execució de dos anys.

25/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris