societat

S’obre el període de sol·licituds per escolaritzar els infants de 3 anys

Tenir un o més germans matriculats al centre desitjat suposa fins a 7 punts més per entrar

S%27obre+el+per%C3%ADode+de+sol%C2%B7licituds+per+escolaritzar+els+infants+de+3+anys

Aquest dilluns comença el període de presentació de sol·licituds per escolaritzar els infants de 3 anys. És una decisió important per a les famílies que pot generar cert nerviosisme, ja que els més petits no sempre poden accedir a l’escola triada en primera opció pels pares i mares.

Tenir un o més germans matriculats al centre desitjat o pares i mares que hi facin feina encapçalen els criteris de barem per entrar a una escola pública o concertada ara que comença el termini de sol·licitud de centre per infantil.

Aquests no han de fer sol·licitud fins l’any que ve, però ja han començat a veure quines possibilitats tenen de dur el seu fill al centre que volen. Per entrar al col·legi concertat Sant Josep Obrer NO basta viure prop de l’escola, a la zona d’influència, un criteri que atorga 5 punts i mig.

Un dels criteris en discussió que es manté enguany és el del punt per ser exalumne, determinant per entrar en algunes escoles, però discriminatori segons la FAPA.

La desesperació per aconseguir plaça on es desitja pot dur a que les famílies facin “trampes legals” i d’altres més greus.

Segons la Conselleria d’Educació, el curs passat un 96% dels alumnes de 3 anys entraren a l’escola desitjada en primera o segona opció.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Exhaurida tota la mel de Menorca

La manca de productors professionals i la poca pluja d'enguany fan que la producció sigui molt reduïda

El Govern multa amb 444.000 euros tres camps de golf de Mallorca per ús il·legal d’aigua

L'empresa Golf Son Gual SL s'emporta la sanció més greu: haurà de pagar 415.800 euros

Un avis sobre uns joves armats causa l’alarma a la processó de Dijous Sant a Sineu

Les autoritats no descarten que es tractés d'una "bretolada" per part de joves amb armes falses

Processó de Jesús del Natzaret a Formentera

La imatge va sortir des de l'església i va recórrer els carrers de Sant Ferran acompanyada de la banda de música i de desenes de persones