X

L’112 registra 334 incidències a Mallorca pel temporal Glòria

Emergències demana no atuar-se a contemplar les ones i allunyar-se de zones on trenquin la mar a prop

21/01/2020

L’112 registra 334 incidències a Mallorca pel temporal Glòria

Continuen barrades pel temporal dues carreteres de Mallorca. La carretera de l’Albufera, que uneix sa Pobla amb Platja de Muro, on encara hi ha aigua acumulada pel desbordament de torrents. I la més afectada, la via d’Alaró a Orient, per despreniment de roques. Després que els tècnics n’han avaluat els riscos, les màquines ja han començat amb els treballs per deixar la via accessible. Mentre durin les feines, per arribar a Orient s’haurà d’anar per Bunyola. La resta de carreteres de l’illa que havien estat tallades ja s’han restablert al trànsit.

El fort vent ha fet caure centenars d’arbres a la Serra. Però no n’ha estat l’única zona afectada. A Pina, per fi, ha tornat la llum després d’estar des de diumenge sense subministrament. Tres dies sense electricitat que han indignat els veïnats afectats.

L’112 ha registrat 403 incidències a les Balears des que dissabte va entrar a l’Arxipèlag la borrasca Glòria: 334 a Mallorca, 47 a Eivissa, 15 a Menorca i 7 a Formentera. Ports de les Illes Balears ha tancat els accessos a les zones transitables i treballen per restablir la seguretat a totes les instal·lacions.

Demà dimecres, però, l’avís serà groc per mala mar amb ones que no superaran els 5 metres. Emergències demana no atuar-se a contemplar les ones i allunyar-se d’espigons, esculleres, passejos marítims i altres zones on trenquin la mar a prop. Extremau les precaucions.

21/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris