X

Clem Burke, fundador del grup Blondie, anuncia a Palma nou disc i gira per aquest 2020

Burke és, amb 65 anys, història viva i activa del R'n'R en majúscules

06/02/2020

Clem Burke, fundador del grup Blondie, anuncia a Palma nou disc i gira per aquest 2020

Els artistes convidats a aquesta primera edició del festival ContrastMallorca són Greg Hetson, guitarrista de Bad Religion, Howlin Pelle, vocalista del grup suec The Hives i Clem Burke, membre del R’n’R Hall of Fame, fundador de Blondie i bateria de grups i artistes com Eurythmix, David Bowie, Ramones, i Bob Dylan. Burke és avui a Palma per promoure el festival ContrastMallorca, on el mes de juny presentarà “The view” el documental que protagonitza.

Clem Burke: “Com podreu veure al documental, encara pas moltíssim de gust de tocar i sortir de gira. De fet, amb Blondie enregistram ara un nou disc i estam tancant una gira pels Estats Units per aquesta primavera i que probablement es convertirà en una gira mundial que s’allargarà fins al 2021. Ens encantaria venir a Mallorca. D’altra banda, aquest estiu trauré un nou disc amb la meva banda “The empty hearts”. També he enregistrat les bateries del darrer treball discogràfic d’Eco and the bunnymen, així que sí, tenc corda per una bona estona”.

Burke és, amb 65 anys, història viva i activa del R’n’R en majúscules. Al festival ContrastMallorca el podreu conèixer una mica millor. Serà del 4 al 6 de juny al Museu d’Es Baluard, a Palma

06/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris