X

Alumnes de l’Institut Santa Maria reben un diploma per la seva col·laboració contra l’assetjament escolar

Can Ventosa ha acollit una jornada per conscienciar sobre els abusos en l'àmbit escolar

24/02/2020

Alumnes de l’Institut Santa Maria reben un diploma per la seva col·laboració contra l’assetjament escolar

L’auditori de Can Ventosa ha acollit aquest matí un acte centrat en el programa ‘Tutors entre Iguals”, que consisteix en en el fet que alumnes de cursos superiors tenen cura sobre alumnes de cursos inferiors amb l’objectiu d’evitar l’assetjament i els abusos en l’àmbit escolar. En aquest sentit, alumnes de 3er de l’ESO de l’Institut de Santa Maria que són tutors i tutores d’alumnes de 1er han rebut un diploma per la seva col·laboració en la lluita contra aquesta xacra social.

L’IES Santa Maria és el primer institut d’Eivissa i el segon de Balears que participa d’aquest programa. Un acte en el qual Sergio Medialdea, conferenciant i col·laborador de l’Associació Nace (Asociación No al Acoso Escolar), ha fet una xerrada per alertar sobre el perill que té aquest tipus d’abús, basant-se en la seva pròpia experiència, ja que va patir assetjament a l’escola des dels 8 fins als quasi 18 anys.

Una jornada en la qual també han estat presents el batle d’Eivissa, Rafa Ruiz; la regidora de Benestar Social, Carmen Boned; la delegada d’Educació del Govern, Margalida Ferrer i la directora de l’Institut Santa Maria, María Teresa Marí.

24/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris