X

Un tren atropella una nina de 15 anys que creuava el pas de nivell de Santa Maria amb bicicleta

La menor ha patit un traumatisme cranoencefàlic i està ingressada greu a l'hospital de Son Espases de Palma

26/02/2020

Un tren atropella una nina de 15 anys que creuava el pas de nivell de Santa Maria amb bicicleta

Imatge d'arxiu. /CAIB

Accident a l’estació de tren de Santa Maria, al pas de nivell d’unes bodegues de vi. Una nina de 15 anys, que es dirigia en bicicleta a l’estació de Santa Maria per agafar el tren i anar a l’insititut a Inca, ha quedat atrapada al pas a nivell a l’alçada de Coanegra i ha estat colpejada per la locomotora, que acabava de sortir de l’estació de Santa Maria en direcció a Manacor. El maquinista ha donat l’avís als serveis d’emergències. Dues ambulàncies s’han desplaçat al llocs dels fets i han estabilitzat la jove, que ha patit un traumatisme cranioencefàlic i es troba en estat greu a l’hospital de Son Espases, a Palma.

El passatge afectat per l’accident s’ha transbordat a un altre servei que cobria la mateixa ruta, Palma-Manacor. La unitat afectada ha estat desviada a cotxeres, on els operaris del Serveis Ferroviaris de Mallorca estan revisant la caixa negra, tal i com marca el protocol.

L’incident ha obligat a interrompre el servei de tren durant uns minuts. Una vegada s’ha alliberat la via, la circulació s’ha reprès a poc a poc. A les 11 del matí s’ha reestablert la normalitat del servei.


Els passos a nivell, unes infraestructures pendents d’eliminar

26/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris