X

Palma es prepara per entrar dilluns a la fase 2

A més d'estar permés l'accés i el bany a les platges, també es reanuda l'activitat a algunes piscines municipals i als parcs verds de Son Castelló i Sant Jordi

22/05/2020

Palma es prepara per entrar dilluns a la fase 2


Mallorca, Menorca i Eivissa entren dilluns a la Fase 2

Ni horaris ni ocupació limitada a les platges de Palma. Tampoc marques a l’arena que delimitin l’espai ni cap classe de senyals. segons ha explicat avui el batle de Palma, José Hila, a partir de dilluns, moment en que ja estarà permès el bany, tan sols hi haurà a les platges cartells informatius a l’entrada, per recordar l’obligatorietat de mantenir la distància de seguretat de dos metres, més vigilància i molta confiança, diuen, en els ciutadans.

Els grups hauran de ser de 15 persones màxim. En total 8 quilòmetres de platja on de moment no hi haurà ni para-sols ni gandules, que s’hi aniran instal·lant a poc a poc. Tampoc hi haurà dutxes ni banys.

L’entrada a la fase 2 permet, a més, reobrir piscines municipals com la de Son Moix, S’estel i la dels Germans Escales, on de moment només admetran els actuals socis. S’haurà de demanar cita prèvia i dins l’aigua només hi podrà haver un nedador per carril, amb un temps màxim de 45 minuts.

Un altre servei que es reactiva és el de la recollida de trastos d’EMAYA, que reobrirà els parcs verds de Son Castelló i Sant Jordi.

També s’obriran més oficines d’atenció a la ciutadania per atendre primer aquelles cites que han estat anul·lades fins ara. A les noces hi podrà haver fins a 25 convidats, 15 persones a les vetlles de difunts.

22/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris