X

Les escoles infantils recuperen les ràtios prèvies a la crisi sanitària

Poden acollir la totalitat d'alumnes i les mestres no han de fer ús de mascareta dins l'aula

09/07/2020

Les escoles infantils recuperen les ràtios prèvies a la crisi sanitària

Les escoles infantils recuperen les ràtios habituals. Tots els alumnes, per tant, poden tornar a les aules. Així ho ha traslladat als centres la conselleria d’Educació, donant compliment al protocol de Salut. Una decisió que es mantindrà durant el pròxim curs, sempre i quan no hi hagi riscos sanitàris.

Les escoles infantils de Menorca van obrir el 15 de juny i actualment estan al 75% de la seva capacitat, donant preferència a les famílies més necessitades. Això va obligar a alguns centres de Menorca a deixar fora alumnes per poder complir amb les ràtios establertes. Una altra de les decisions que entra en vigor a partir d’avui dijous és la no obligació de les mestres de dur mascareta mentre interactuen amb els infants. Tan sols serà necessària en les entrades i sortides del centre.

D’aquesta manera, la vintena de centres municipals i les dues escoletes del Govern a Menorca, recuperen poc a poc la normalitat. El sindicat STEI adverteix però que aquesta situació no fa pinta que hagi de durar massa temps i recorda que no s’ha habilitat cap pressupost per si cal tornar a reduir ràtios.

09/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris