X

Un 30% dels allotjaments turístics de les Illes passen a lloguers de llarga durada

Segons els experts, es posarà en marxa la llei de l'oferta i la demanda i els propietaris es veuran obligats a abaixar els preus dels lloguers

23/08/2020

Un 30%25 dels allotjaments turístics de les Illes passen a lloguers de llarga durada

La manca de turistes afecta també al lloguer vacacional. Segons l’Associació Balear de Serveis Immobiliaris, a l’illa de Mallorca, un 30 per cent de propietaris ha decidit canvir l’ús del seu immoble i reconvertir-lo en lloguer tradicional. Una situació que suposa una major oferta d’habitatges per llogar de llarga duració i a conseqüència provocarà, diuen els experts, una davallada dels preus dels lloguers.

La inestabilitat turística fa que els propietaris que es dedicaven al lloguer turístic s’hagin de replantejar el seu negoci. Durant les darreres setmanes, les agències associades a ABSI han incrementat el nombre de propietats de lloguer de llarga durada provinents del lloguer vacacional. Als portals immobiliaris ja hi ha penjats habitatges que deixen d’estar destinats als turistes.

Segons els experts, es posarà en marxa la llei de l’oferta i la demanda i els propietaris es veuran obligats a abaixar els preus dels lloguers. Una situació que es podria començar a notar d’aquí a unes setmanes.


Augmenta el nombre d’habitatges que passen del lloguer vacacional al lloguer tradicional

23/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris