X

Arriben a Eivissa 1.170 dosis de la vacuna de Pfizer contra la Covid-19

Avui també ha arribat, amb una setmana de retard, un nou lot amb 900 vaccins de Moderna

02/02/2021

Arriben a Eivissa 1.170 dosis de la vacuna de Pfizer contra la Covid-19

Imatge d'arxiu. /EFE

Aquest dimarts han arribat al port d’Eivissa 1.170 dosis de la vacuna de Pfizer contra la Covid-19. Amb aquesta entrega ja han arribat aquesta setmana a les Balears les 5.850 dosis compromeses per la farmacèutica.

Avui també ha arribat, amb una setmana de retard, un nou lot amb 900 vaccins de Moderna. 600 d’aquests es reservaran com a segones dosis i s’administraran la setmana que ve.

Els altres 300 vaccins restants de Moderna s’inocularan a professionals sanitaris, com a primera dosi. Fins ara, han arribat més de 30.200 vacunes contra la Covid-19 a les Balears. Aquesta setmana, s’espera que tota la població de les residències, unes 8.000 persones, ja hagin rebut la segona dosi.

El Govern reitera que vol aconseguir una vacunació massiva i que el sistema sanitari de les Balears està preparat per vaccinar més ràpidament si hi arriben les dosis.

Mentre que la campanya de vacunació continua, creix la polèmica per la vaccinació de càrrecs polítics. És el cas de la regidora de Serveis Socials i Residència de Pollença. Aquest dilluns ho ha reconegut públicament, dies després que l’oposició li demanés durant l’anterior ple municipal. A Menorca, també ha generat polèmica la vacunació del responsable del geriàtric de Maó. Són moltes les veus que demanen la dimissió de tots dos.


El Satse denuncia que hi ha 100 sanitaris de la primera línia sense vacunar a Son Espases

02/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris