X

La ciutat d’Eivissa entrega les seves Medalles d’Or al baluard de Sant Pere

L'esportista i professora Julia Cano, l'arquitecte Elías Torres i el diplomàtic José Luis Roselló han estat enguany els guardonats

06/08/2021

La ciutat d’Eivissa entrega les seves Medalles d’Or al baluard de Sant Pere

El baluard de Sant Pere han estat un any més l’escenari d’un dels actes centrals de les Festes de la Terra: l’entrega de les Medalles d’Or de la ciutat d’Eivissa. L’esportista i professora Júlia Cano, l’arquitecte Elies Torres i el diplomàtic José Luis Rosselló han estat enguany els guardonats.

A Júlia Cano se la pot considerar la primera professora d’educació física de l’illa d’Eivissa, la introductora de la gimnàstica rítmica en els centres escolars eivissencs i la dinamitzadora de la pràctica de diversos esports i activitats artístiques i físiques. Després de l’emotiva entrega de la Medalla d’Or a Júlia Cano, va arribar el torn del reconeixement de José Luis Rosselló. Va ser el primer eivissenc a ingressar a la carrera diplomàtica i ha format part de moments històrics com és la negociació de la tornada del Guernica. El reconegut arquitecte Elias Torres va ser el darrer guardonat.

El grup eivissenc ‘Joven Dolores‘, va tornar anit als escenaris de l’illa després d’un any d’aturada per posar punt final a la jornada festiva.

06/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris