X

Les dues branques d’El Pi s’enfrontaran al congrés del 25 de setembre

El sector proper a Jaume Font presenta a l'eivissenc Toni Roldan com a candidat

17/08/2021

Les dues branques d’El Pi s’enfrontaran al congrés del 25 de setembre

Si no hi ha més sorpreses, la presidència d’El Pi es disputarà entre dos candidats: Tolo Gili i l’eivissenc Toni Roldan. Les dues faccions del partit, els pròxims a Josep Melià i els adeptes de Jaume Font, es veuran les cares en el Congrés del pròxim 25 de setembre.

”Som una candidatura sense motxilles, les hem deixat totes a terra. Lo que nosaltres volem és lluitar per aquesta terra. Les motxilles que se les quedi els que la tenguin”. Són les primeres paraules de Toni Roldan, candidat a presidir El Pi, amb l’objectiu de donar un cop d’aire fresc al projecte.

Llorenç Gelabert és l’aspirant a presidir la formació a Mallorca que acompanya a Roldan en la candidatura. L’actual batle de sa Pobla ha assegurat tenir el suport d’un dels fundadors del partit, Jaume Font. ”Sé que tenc en Jaume Font a devora. Sempre que tenc un dubte, li deman consell. Sense cap dubte, si jo no tengués el recolzament de Jaume Font, jo no seria aquí”, ha afirmat el batle pobler. Així i tot, Gelabert no vol sentir a parlar més, de dues corrents dins de la formació.

Amb les candidatures de Tolo Gili i de Toni Roldan a la presidència d’El Pi, a finals de setembre els afiliats de la formació hauran de decidir qui lidera el projecte regionalista.

17/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris