X

El Parlament rebutja els pressupostos generals de l’Estat

L'oposició els qualifica d'"estafa" per a les Balears

19/10/2021

El Parlament rebutja els pressupostos generals de l’Estat

Diu l’oposició que els Pressuposts generals de l’Estat són una estafa per a Balears. El Pi i Ciutadans asseguren que el factor d’insularitat no ha servit per compensar les desigualtats territorials, mentre que el Govern de les Illes defensa que la nostra comunitat guanya en autogovern. I el Partit Popular va una mica més enllà; parla de mentides. I Armengol recorda el paper que han jugat els conservadors en el pacte per a les inversions.

Tanmateix, poques novetats aquest dimarts a la sessió de control del Parlament. Fins i tot VOX ha repetit el seu discurs davant l’arribada de persones migrants… Discurs que ha trobat, com cada dimarts, resposta airada de la presidenta.

Un dels pocs moments que han romput la cadència parlamentària ha estat el record a Joan Mesquida mort ara fa un any víctima del càncer.

Els mateixos diputats de Més, el Pi, PP i Ciutadans, que ja varen impulsar el recurs d’inconstitucionalitat pel REB, s’han tornat a unir. En aquesta ocasió per rebutjar els pressupostos generals de l’Estat pel que fa a les inversions a les Balears.

19/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris