Núria Llagostera: “Estic encantada que hi hagi dues espanyoles a les finals WTA”

L'exjugadora mallorquina parla a IB3 Ràdio del bon moment del tennis nacional

03/11/2021

La pròxima setmana es disputaran a la ciutat mexicana de Guadalajara les finals del circuit WTA, que reuneixen les vuit millors raquetes del moment. Feia 21 anys que el tennis espanyol no classificava dues jugadores per aquest torneig, i aquesta cita comptarà amb Paula Badosa i Garbiñe Muguruza.

Mai és fàcil arribar al cim de cap esport, i això ho sap molt bé Núria Llagostera. La mallorquina va destacar especialment a la competició de dobles, on es va situar com a número 5 del rànquing mundial i, juntament amb María José Martínez, va guanyar precisament les finals del circuit WTA l’any 2009.

A IB3 Ràdio Llagostera ha parlat sobre l’èxit de Badosa i Muguruza. “Estic encantada que Espanya tingui dues grans jugadores en aquest torneig” ha dit, ja que creu que pot ser una gran motivació “per a qualsevol tennista balear”.