X

Creix el nombre de països d’Europa amb nous casos de la variant òmicron

Als ja coneguts, Bèlgica, Itàlia, Regne Unit i Alemanya, avui s'hi han afegit 13 casos als Països Baixos de l'avió procedent de Sud-àfrica

28/11/2021

Creix el nombre de països d’Europa amb nous casos de la variant òmicron

Les conseqüències de la variant òmicron ja arriben als viatgers. A l’aeroport de Palma, els passatgers omplien a darrera hora els formularis per entrar al Regne Unit. Mentrestant, a la planta d’arribades, l’anunci de Boris Johnson d’endurir les restriccions va fer canviar els plans d’aquesta família britànica resident a Cala Rajada.

Cada vegada són més els països que confirmen la presència de la variant òmicron. Als ja coneguts, Bèlgica, Itàlia, Regne Unit i Alemanya, avui s’hi han afegit 13 casos als Països Baixos de l’avió procedent de Sud-àfrica. A més, dos positius a Dinamarca i un contagi a la República Txeca. A Àustria, tenen una persona sota sospita.

La reacció més dura a aquests contagis ha tingut lloc als Països Baixos, on torna el confinament nocturn. A les cinc de l’horabaixa, tancaran les botigues, cafès i llocs d’oci.
Però la preocupació també s’estén arreu del món. Ja no sols és Israel, que ha tancat les fronteres durant 15 dies. El Marroc també s’hi uneix a partir de demà.

28/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris