X

Els britànics es queixen del “caos” i el “col·lapse” de l’Aeroport de Palma

La premsa del país ja s'ha fet ressò de les queixes dels usuaris

04/06/2022

Els britànics es queixen del “caos” i el “col·lapse” de l’Aeroport de Palma

La premsa britànica s’ha fet ressò de les queixes. Diversos mitjans asseguren que la situació a l’aeroport de Palma és de “caos” i de “col·lapse”. La cadena Euronews ha qualificat Son Santjoan d’un dels quatre pitjors aeroports europeus per mor de les cues.

“Caos en les vacances a Espanya mentre l’aeroport de Mallorca té un ‘col·lapse total’ del control de passaports”, titula el diari britànic Daily Express.
“Els britànics s’enfronten a coes de malson de tres hores en arribar a l’aeroport de Mallorca”, assegura el Mirror.
Aquesta és la imatge que projecta l’aeroport de Palma al Regne Unit, el tercer mercat turístic més important a Mallorca per volum de visitants. AENA, però, minimitza la situació.

La Policia Nacional respon que no pot donar dades ni confirma quants agents hi destinen. Els controls exhaustius de passaports són la conseqüència del Brexit. I això genera recels entre les illes britàniques. Així ho reflecteix l’Irish Mirror “els britànics denuncien el caos aeroportuari de les vacances a Espanya, mentre els irlandesos passen sense problemes”.

Però no només n’informen els tabloides. La cadena paneuropea Euronews titula “L’aeroport de Mallorca a punt del col·lapse després de setmanes de llargues coes” i en una altra informació assegura que Palma és un dels quatre pitjors aeroports europeus per mor de les cues, juntament amb Schipol, Dublín i Manchester.

04/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris