X

Els polèmics àudios de Rodrigo Romero en els quals arremet contra Podem i Neus Truyol: “L’he agafada i la tenc com un pitbull”

El regidor de Promoció Econòmica i portaveu d'Unides Podem al consistori ja va afirmar divendres a IB3 Ràdio que donava suport al comunicat de Vivas

22/06/2022

Els polèmics àudios de Rodrigo Romero en els quals arremet contra Podem i Neus Truyol: “L’he agafada i la tenc com un pitbull”

El regidor de Promoció Econòmica i portaveu d'Unides Podem a l'Ajuntament de Palma, Rodrigo Romero. /EUROPA PRESS

Uns àudios d’Ona Mediterrània que publica aquest dimecres el Diari Balears tornen a posar en el punt de mira l’Ajuntament de Palma i l’equip de José Hila. Després de la destitució de Sonia Vivas, el Consistori donava per tancada la crisi generada arran de l’organització de la Pride Week. Només uns dies després, una conversa que s’atribuiria al regidor de Promoció Econòmica i portaveu d’Unides Podem al consistori, Rodrigo Romero torna a fer trontollar el pacte de govern al consistori. “A Neus Truyol l’he agafada i la tenc com un pitbull i no la deixaré”, diu. I també que això “són les conseqüències de no voler parlar i de fer el que els dona la gana i d’incendiar les xarxes”.

Del portaveu de l’Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, afirma, segons aquests àudios publicats, que “és un fracassat i que no és capaç de regular les terrasses de Santa Catalina, d’obrir la plaça Major i que ara tancarà el centre comercial de l’Escorxador”. Del portaveu de la formació a Palma, el titllaria de “puta mentider”.

Al contrari del que ja va afirmar divendres passat a IB3 Ràdio, Romero va negar ahir estar darrere el comunicat de Vivas en contra de Neus Truyol i es va desmarcar de la seva excompanya. Amb aquesta filtració, una altra vegada, deixaria clar tot el contrari.

La publicació ha provocat que des d’Unides Podem estiguin analitzant les accions a emprendre. També la roda de premsa habitual dels dimecres de la junta de govern i que fa Alberto Jarabo s’hagi retardat.

22/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris