política

L’as de Sonia Vivas: va signar l’autorització de la Pride Week 30 minuts abans de ser destituïda

Aquest divendres, a menys de 24 hores de la celebració, la Junta de Govern de Cort ha aprovat deixar-la sense efecte


Sonia Vivas va signar l’autorització de la Palma Pride Week 30 minuts abans de ser destituïda, segons confirmen a IB3Notícies fonts de l’Ajuntament de Palma. Aquest divendres, a menys de 24 hores de la celebració, la Junta de Govern de Cort ha aprovat deixar sense efecte la mateixa autorització. D’aquesta manera, l’esdeveniment no està autoritzat i no es pot dur a terme. El consistori al·lega quatre arguments: la mercantilització de l’Orgull, el malestar d’entitats representatives del col·lectiu LGTBI, el malestar de la FELIB per les polèmiques declaracions de Kristin Hansen i les queixes dels veïnats de Santa Catalina.

Va ser ahir quan el batle de Palma, Jose Hila, la va destituir en el marc de la crisi en el tripartit de Cort per l’organització de la setmana de l’Orgull i les polèmiques declaracions de l’organitzadora i presidenta d”Ella Global Community’Kristin Hansen, qui va assegurar que així “vendrà (a Palma) gent del camp que potser mai no ha vist una lesbiana”.

Ella Global Community, empresa organitzadora del Palma Pride Week, ja ha anunciat que interposarà accions legals contra l’Ajuntament i tots els responsables de la cancel·lació de l’esdeveniment “pels danys i perjudicis causats”.

“Estam sorpresos per la mala gestió pública que s’ha fet en aquest assumpte i de com s’ha tergiversat i actuat interessadament”(…) “així com de l’assetjament constant que hem hagut de sofrir i sofrim a causa de les seves disputes polítiques, amb les quals no tenim res a veure”, han manifestat en un comunicat.

Amb tot això, avui la CEO i fundadora d’Ella Global CommunityKristin Hansen, ha tancat els seus negocis a Santa Catalina de Palma. Segons ha pogut confirmar IB3Noticies, ha donat lliure a tots els seus treballadors.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |