X

Roberto Fonseca actuarà aquest dijous al Claustre de Sant Domingo, a Pollença

El concert del pianista cubà, que aquests dies imparteix un taller a Esporles, s'enmarca dins la presentació de la nova edició del festival de jazz Alternatilla

13/07/2022

Roberto Fonseca actuarà aquest dijous al Claustre de Sant Domingo, a Pollença

El pianista Roberto Fonseca ha treballat intensament ,juntament els seus músics, per transmetre alguns dels conceptes més bàsic i donar a conéixer tots els estils musicals a una quinzena de joves que han decit participar al taller que músic cubà ha ofereit des de dilluns i fins avui a la Casa de poble, a Esporles.

Gràcies a Fonseca, els joves músics han pogut descobrir musics com Kenny Garrett, Bobby McFerrin, Herbie Hancock o Pat Metheny. A més, al taller han treballat ritmes, tempos, armonia i fins i tot, han compost fins a 3 peces originals que els joves estrenaran demà al concert que Roberto Fonseca Trio oferirà demà al Claustre de Sant Domingo, a Pollença.

Un concert que s’enmarca a l’acte de presentació d’una nova edició del festival de jazz Alternatilla. Fonseca, un dels pianistes de referència mundial en l’àmbit del jazz llatí i jazz fusió, lliurarà a Itàlia el testimoni que va recollir Cuba com a país convidat de la darrera edició de l’Alternatilla i que en aquesta propera edició se celebrarà a diversos escenaris de Mallorca, Menorca i Eivissa entre el 24 de novembre 8 de desembre.

 

13/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris