X

Es dupliquen les sol·licituds per obtenir la targeta de transports per viatjar en autobús de franc a Eivissa

A la Pitiüsa major és necessari obtenir una targeta de transports i a Formentera basta presentar el document d'identitat i el certificat de residència

01/09/2022

Es dupliquen les sol·licituds per obtenir la targeta de transports per viatjar en autobús de franc a Eivissa

Les Pitiüses estrenen avui la gratuïtat del servei d’autobús. Tant el Consell d’Eivissa com el de Formentera aporten el 50 % de la bonificació i la resta la facilita el Govern central. A Eivissa, és necessari sol·licitar una targeta de transports per beneficiar-se del servei. D’ençà que s’ha anunciat la mesura, se n’han duplicat les peticions.

Aquest dijous dematí a Sant Antoni, els pocs usuaris residents que hem trobat a l’estació reaccionaven de manera molt positiva al primer dia de bitllets d’autobús de franc. Consideren que, amb l’encariment del preu de la benzina, el transport públic és una bona opció. Això sí, hem trobat usuaris que demanen que, quan acabi la gratuïtat del servei, abaixin els preus. I també hem sentit queixes pel funcionament del servei, sobretot pels retards.

Les autoritats del Govern, el Govern central i del Consell d’Eivissa han presentat aquest dijous la mesura impulsada per l’executiu que presideix Pedro Sánchez, destacant l’aposta pel foment del transport públic.

A Formentera, per beneficiar-se d’aquesta mesura, basta presentar el document d’identitat i el certificat de residència. Els usuaris també estaven contents amb la novetat. La mesura estarà en vigor fins al dia 31 de desembre.


Comencen les bonificacions al transport públic de les Illes: com puc beneficiar-me’n?

01/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris