X

L’entrevista de Joan Cabot a Abraham Boba enceta el II Festival de Literatura Expandida

S'han organitzat xerrades, recitals, trobades, concerts, intervencions artístiques i activitats diverses per a tot el cap de setmana

01/10/2022

L’entrevista de Joan Cabot a Abraham Boba enceta el II Festival de Literatura Expandida

Ja s’ha inaugurat la segona edició del Festival de Literatura ExpandidaMagaluf. El programa està completat per una trentena escriptors, artistes, músics i agents que reflexionaran sobre la seva feina a taules rodones i conferències. També oferiran concerts. Com a caps de cartell, destaquen Chuck Palahniuk, autor del best seller El Club de la LluitaElif Batuma, finalista al Premi Pullitzer; i la periodista britànica Caitlin Moran. Cal remarcar que enguany hi ha més activitat que no l’any anterior.

El sus es va donar divendres capvespre amb les actuacions de Maria JaumeLuís Alberto Segura i amb una entrevista del músic Joan Cabot a Abraham Boba, lletrista i cantant del grup León Benavente. Això, però, només és un petit tast del que s’ha programat per a aquesta segona edició. Durant tot el cap de setmana hi haurà xerrades, recitals, trobades, concerts, intervencions artístiques i altres activitats, com poden ser les rutes guiades que donaran a conèixer el costat més desconegut de Magaluf.

01/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris