X

El Parlament celebra avui el ple previ al pont festiu

En el debat polític setmanal es tractaran temes com la mobilitat

05/12/2022

El Parlament celebra avui el ple previ al pont festiu

Imatge d'arxiu.

S’avança a aquest dilluns el ple del Parlament, ja que aquest dimarts és festiu, Dia de la Constitució. En el debat polític setmanal es tractaran temes com la mobilitat. Està previst que el torn de preguntes de control, el portaveu del PP, Antoni Costa, demani a la presidenta si considera que el sistema de mobilitat ha millorat a les Illes en els vuit anys de Govern.

I la portaveu de Ciutadans, Patricia Gómez, vol saber quines solucions i mesures es duran a terme per millorar la situació de l’Atenció Primària i evitar que els metges vagin a la vaga.

Des de Vox, Jorge Campos demanarà a Armengol si continua considerant que el Parlament Europeu té coses a aprendre de com s’han tractat les denúncies d’abusos a menors tutelats.

Per la seva banda, Josep Melià, d’El Pi, plantejarà si la Llei de Mínims és una limitació als efectes de les regles fiscals especials previstes per a Balears en els pressupostos de l’Estat de l’any 2023.

A més, la diputada del PP Núria Riera demanarà al Govern si l’ocupació il·legal d’habitatges a les Illes és un “problema inventat”.

Després del torn de preguntes, Vox interpel·larà l’Executiu sobre la política general de joventut i el Grup Mixt durà una moció de censura sobre transport públic.

05/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris