X

Onésimo Sánchez: “Hem fet un bon mercat de fitxatges”

L'Atlètic Balears ha signat 7 jugadors per completar una plantilla que es troba en descens

01/02/2023

Onésimo Sánchez: “Hem fet un bon mercat de fitxatges”

L’entrenador de l’Atlètic Balears, Onésimo Sánchez, ha valorat els moviments del club en aquest mercat d’hivern: “Hem fet un bon mercat. Hem millorat i estam més equilibrats. Tenim jugadors per competir en diferents posicions i aquesta competència interna ens farà millors”. L’Atlètic Balears ha signat 7 jugadors.

El tècnic no s’esperava la sortida del capità Canario que ha signat amb el Còrdova: “Al seu moment no m’ho esperava, però són coses que passen al futbol. El futbol és com la vida, tot té un principi i un final. En aquest cas el jugador va voler forçar la seva situació i el club el va atendre quan vàrem veure que teníem recanvi suficient. Per tant, ara les dues parts, en aquest sentit, estam contentes. Canario ha estat un jugador especial per l’afició, però ja és història i ara el més important són els jugadors que hi són”.

L’Atlètic Balears es troba en zona de descens: “El primer que hem de fer és sortir de la situació que estam. Hem de millorar molt. Crec que aquests 4 partits que he dirigit l’equip ha estat millor que el rival en molts de moments. Sobretot els dos partits de casa, ho teníem tot de cara i no ho hem sabut aprofitar. No hem estat gaire encertats a les àrees”.

Diumenge l’equip visita el camp del líder, l’Eldense: “Intentarem dominar el joc i ser protagonistes amb la pilota. Ni per situació, ni per categoria, no volem canviar la idea a cap partit. Encara que tenguem tot el respecte al líder, pretenem dur el partit on ens convè”.

 

Escolta’n aquí l’entrevista completa

01/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris