X

Dinar de germanor dels membres d’AIF per celebrar el Dia Internacional de l’Asperger

Enguany, el Premi per a la Inclusió Educativa de l'Alumnat Asperger ha estat per a l'Equip d'Avaluació de les Dificultats de Socialització i Comunicació d'Eivissa i Formentera

18/02/2023

Dinar de germanor dels membres d’AIF per celebrar el Dia Internacional de l’Asperger

A Eivissa, el Dia Internacional de l’Asperger s’ha celebrat amb una trobada dels membres d’AIF, l’associació Asperger Eivissa i Formentera, a la casa de colònies de Can Tomeu, a Vila, amb un dinar de germanor.

Coincidint amb la jornada, l’associació ha entregat la quarta edició del Premi per a la Inclusió Educativa de l’Alumnat Asperger, que enguany ha estat per a l’Equip d’Avaluació de les Dificultats de Socialització i Comunicació d’Eivissa i Formentera.

Famílies i tècnics coincideixen en les millores tant de benestar com de rendiment acadèmic dels usuaris de l’associació, que al mateix temps celebren que d’aquí a poques setmanes inauguraran una seu més àmplia, en la qual estar més amples i fer més activitats i treball terapèutic.

Asperger Eivissa i Formentera va fundar-se en 2014, i actualment agrupa 116 persones associades, amb 135 usuaris directes i 280 d’indirectes.

18/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris