X

Difondre els valors de l’esport amb els millors altaveus possibles

Esportistes d'elit comparteixen les seves experiències amb 500 joves d'Inca en un programa impulsat pel Consell de Mallorca

21/02/2023

Difondre els valors de l’esport amb els millors altaveus possibles

Tolerància, igualtat, disciplina, feina en equip… són alguns dels valors que l’esport pot transmetre, especialment als infants i joves. Amb aquesta intenció, el Consell de Mallorca impulsa un programa d’activitats, xerrades i taules rodones que pretén arribar a 6.000 persones i que avui, dimarts, ha celebrat al Teatre Principal d’Inca la primera jornada de 2023. Hi participen 14 esportistes d’elit i entre els quals s’incorporen enguany l’exgimnasta Cintia Rodríguez i Sonia Ledesma, que s’ha convertit en la primera dona balear que participa en el Ral·li Dakar.

Tampoc no han faltat paraules d’exemples de superació com el ciclista Joan Reinoso i l’espeleòleg invident Pedro González. Unes altres veus que es podran escoltar en aquesta edició de “Els Valors de l’Esport” són les de l’àrbitre de Primera Divisió Guillermo Cuadra Fernández, el pilot d’Enduro Joan Pau Segura i els ultrafondistes Cristina Prats i Tòfol Castanyer.

21/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris