X

Tato apel·la a la complicitat de l’Estadi Balear per sortir de l’infern

Xisco serà la novetat de la convocatòria per rebre l'Osasuna B en el primer de dos partits consecutius que els balearicos disputaran a casa

17/03/2023

Tato apel·la a la complicitat de l’Estadi Balear per sortir de l’infern

L’Atlètic Balears es retroba amb la seva afició diumenge, i amb les càmeres d’IB3 Televisió en directe com a testimoni. Després de sumar dos punts als dos desplaçaments consecutius contra Numància i Intercity, els de Tato volen aprovar una assignatura pendent des del 6 de novembre: guanyar a casa. Per enfrontar-se al filial de l’Osasuna, la gran novetat serà el retorn de Xisco Jiménez després de mes i mig de lesió. També està disponible el central Kevin Sibille, sancionat la passada jornada per acumulació de targetes.

El filial navarrès ocupa la zona mitjana de la taula i curiosament va ser el rival contra qui l’Atlètic Balears va estrenar la temporada. El resultat de la primera volta, un empat sense gols, és insuficient ara mateix perquè els mallorquins se situen a 4 punts de la permanència i pendents que Sabadell i la Nucia afrontin els partits que tenen ajornats. El tècnic balearico vol recuperar la comunió amb l’afició per superar un moment ben delicat i aconseguir tots junts romandre a Primera RFEF.

17/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris