espanya

L’ evolució del Coronavirus continua sent bona a tota Espanya

Les defuncions es mantenen per davall de les 300 diàries

L%26apos%3B+evoluci%C3%B3+del+Coronavirus+continua+sent+bona+a+tota+Espanya

Precisament, la Comunitat de Madrid entre avui i demà actualitzarà les dades de nous contagis. Fins ara s’havien anat acumulant proves al laboratori i les xifres s’anaven actualitzant amb un cert retard. Amb la rectificació de dades des de Madrid, a escala estatal l’evolució continua sent bona. En les darreres 24 hores s’han registrat 1.175 casos nous i s’han curat 2.628 persones.

Quant a les defuncions, la tendència continua sent descendent i es mantenen per davall de les 300 diàries. En concret, avui se’n comptabilitzen 281. Tot i que les dades dels darrers dies són positives, el Govern Central recorda que el virus continua actiu i que hem de ser responsables durant el procés de desescalada.

Espanya és el segon país del món més afectat pel Coronavirus amb més de 213.000 persones contagiades i més de 24.800 defuncions associades a aquesta malaltia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Discrepàncien entre ERC i Junts pels integrants a la Mesa de Diàleg amb el govern espanyol

Junts vol que hi participin representants polítics que no son membres del Govern català, com Jordi Sánchez i Jordi Turull

Controlat l’incendi de Sierra Bermeja

La pluja ha estat determinant per les feines dels serveis d'extinció

El Congrés aprova la suspensió de les regles fiscals per al 2022

Això obri la negociació dels pressuposts, que comptaran amb un sostre de despesa històric, de 196.142 milions d'euros. L'escut social...

La lluita contra el foc continua sense descans a Màlaga

Certa treva avui pels equips d'extinció de l'incendi, que ja ha cremat 7.400 hectàrees