X

Sense acord: així ha finalitzat el judici per clonar targetes bancàries i estafar milers d’euros a hotels de Mallorca

La Fiscalia demana presó i una indemnització als establiments afectats

25/11/2021

Sense acord: així ha finalitzat el judici per clonar targetes bancàries i estafar milers d’euros a hotels de Mallorca

EUROPA PRESS

El judici que ha tingut lloc avui dijous a quatre joves per presumptament clonar targetes bancàries i gastar milers d’euros en hotels de Mallorca al juliol de 2018 ha acabat sense acord i ha quedat fixat per a l’1 de febrer. La Fiscalia demana per a cadascun vuit anys i tres mesos de presó per delictes d’estafa i tinença d’útils per a la falsificació de targetes de crèdit. Els acusats són quatre homes d’entre 22 i 29 anys d’edat, de nacionalitat alemanya, britànica i irlandesa.

Suposadament, també hi va participar un menor d’edat, que no està processat en aquesta peça. La Fiscalia sosté que el grup va clonar diverses targetes de pertanyents a una corporació americana i que amb elles van reservar quatre habitacions en un hotel de cinc estrelles de Llucmajor. En tres dies en l’establiment van generar càrrecs per un total de 12.130 euros, dels quals 1.776 euros corresponen a consumicions.

En sortir d’aquest hotel van efectuar una altra reserva per a cinc dies en un altre allotjament. Aquesta vegada, un quatre estrelles de Magaluf, d’una sola habitació, on s’hi van efectuar càrrecs de 1.081 euros. Durant aquesta estada, l’hotel va voler evitar que abandonessin l’establiment sense abonar la factura pendent de pagament i van cridar a les forces de seguretat. Els joves van ser sorpresos quan es disposaven a abandonar l’hotel, quan els quedaven encara diversos dies de reserva, portant els seus objectes personals.

Els agents van intervenir als acusats un dispositiu lector clonador de targetes, un ordinador portàtil, diverses targetes de crèdit i dèbit de diferents entitats bancàries que, segons la Fiscalia, havien estat prèviament sostretes o clonades, i també diners en efectiu. La Fiscalia demana, a més de la pena de presó, que els acusats indemnitzin als hotels per les quantitats estafades.

25/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris