A la final

El Palma Futsal jugarà per primera vegada per guanyar el títol de lliga després de superar Jaén per 6-3

18/06/2022

A la final

El Palma Futsal ha fet història avui a Son Moix. Serà a la final i lluitarà amb el Barcelona per guanyar el primer títol de la seva història. Primera part gairebé perfecta del Palma Futsal. Els mallorquins han arribat al descans amb un 4-0 a favor i amb Jaén sense gairebé acostar-se a la porteria de Fabio. Nunes amb un hat trick i Mancuso en pròpia porta remuntaven el 2-0 de l’anada. Però el patiment ha arribat a la segona part. Nunes posava el 5-0 però a partir d’aquí, Jaén ha demostrat perquè és un equip tan complicat. A falta de 8 minuts i en dues jugades consecutives, els andalusos posaven els 5-2. Estaven a un gol de forçar la pròrroga i el gol ha arribat. L’ha fet Dani Martín al darrer minut de temps reglamentari. A la pròrroga, el Palma hi ha arribat tocat. Fabio ha estat providencial a la primera part de la pròrroga salvant una gran ocasió dels andalusos. A la segona, Palma tancat a darrera esperava la seva oportunitat i l’ha trobada a 35 segons del final. Chaguinha recupera una pilota i a porta buida fa el 6-3. Un gol que val una final. Un gol que val també el passaport a Europa, perquè el Palma jugarà la temporada que ve competició europea.